Omaleimaisten, persoonallisten ja samalla elämyksellisten  kokousten järjestäminen vaatii toimivien tilojen ja nykyaikaisten kokousvälineiden lisäksi hyviä oheispalveluja.

Yhä useammat kokouspalvelujen eri toimintatapahtumien kuten tiimikoulutuksien  sekä asiakastilaisuuksien käyttäjät arvostavat perusohjelman  yhteydessä laadukkaita aktiviteetteja, ohjelmia ja muita ryhmähenkeä kohottavia toimintoja.

 

Tee mieleenpainuva päätös ja pidä seuraava kokouksesi meillä Lehmonkärjessä. Lehmonkärjen kokouspalvelut tarjoaa ammattitaitoista, laatukriteerit täyttävää kokouspalvelua. Monipuoliset helposti muuttuvat kokoustilat ja kokousvälineet sekä henkilökuntamme takaavat onnistuneen kokouksen. Edustushuvila Isohaapa on edelläkävijä energiaratkaisuissa käyttäen järvilämpöä ja aurinkoenergiaa. Puupintojen pehmeä ilme sekä lattialämmitys koulutustiloissa luovat miellyttävän ilmapiirin. 

Kokous- ja juhlasali
Muunneltavat kokous- ja juhlatilat ajanmukaisin AV-välinein 
  • kokoustila 20-70 hengelle 

  • juhlatila 150-200 hengelle 

Lehmonkärki on tunnettu maukkaasta ruoastaan, jota valmistamme tarvittaessa eksoottisemmassakin ympäristössä. Keittiömme herkullisista ruokailuvaihtoehdoista voit valita sopivan kokonaisuuden kokouspäivällisistä ohjelmallisiin teemailtoihin.

Erilaiset ruokailumahdollisuudet ja toiveet toteutetaan vieraan ehdoilla perinneruoat ja paikalliset raaka-aineet huomioiden. Ja tarjonta on niin monipuolista, että jokainen vieras löytää mieleisensä herkut, kotiruoasta kansainvälisiin salaatteihin.

 

 

Palvelemme koulutusryhmiä yksilöllisesti. Räätälöimme kokousryhmille myös vapaa-ajanvietto ohjelmia asiakkaan toivomusten mukaisesti. Kokouksen ei tarvitse tänä päivänä olla pelkästään kokoustiloissa istumista, syömistä ja saunomista. Kokoukseen voit liittää monenlaisia oheisohjelmia, elämysseikkailuja, jotka antava osallistujille uusia kokemuksia ja samalla lujittavat yhteenkuuluvuuden tunnetta.

 

Olemme järjestäneet valittavaksesi useita erilaisia elämysseikkailuja varaamasi kokouksen lomaan. Tarjoamme sekä valmiita ohjelmapaketteja että toiveittesi mukaisesti mittatyönä tehtyjä elämysseikkailuita tai vaikkapa safareita. Nämä kaikki tarjoavat osallistujille onnistumisen kokemista, viihtymistä hyvässä seurassa ja yhteishengen lujittamista.

Lehmonkärjen räätälöimät seikkailut voidaan koostaa joustavasti ryhmän toiveiden mukaan ja toteuttaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Elämyksellisiä mausteita kokouksiin saat ehdottomasti Lehmonkärjestä. Valitse mieleisesi ja yllätä esimiehesi sekä kokouksen osallistujat.

 

Suositukset 

Kun arvostat elämyksiä, erinomaista palvelua, käytännöllisiä koulutus- ja majoitustiloja ja luonnon läheisyyttä on Lehmonkärki mitä parhain vaihtoehto. Arin porukan huollossa voi keskittyä itsesi ja organisaatiosi kehittämiseen. 

Jouni Mäkäläinen,
L-Fashion Group Oy   

Lehmonkärki pystyy aina uudelleen ja uudelleen uusiutuvasti luomaan puitteet onnistuneille koulutustapahtumillemme ja "joukkueittemme" vapaa-ajanvietolle. Olemme jo useampana vuotena saaneet nauttia Lehmonkärjen henkilökunnan tosi miellyttävästä, asiantuntevasta, laadukkaasta ja joustavasta palvelusta, ruokaa unohtamatta. Lehmonkärjen sijainti Päijänteen rannalla antaa monipuoliset mahdollisuudet mitä erilaisimmille harrastuksille ympäri vuoden. Olemme erittäin tyytyväisiä Lehmonkärjen rauhalliseen sijaintiin ja palvelukykyyn. Suosittelen lämpimästi. 

Anneli Borgman,
Würth Oy 

Olipa kesä tai talvi, Lehmonkärki tarjoaa erinomaiset puitteet vaativallekin koulutustapahtumalle. UPM-Kymmenen keskijohdon Talent tilaisuudet ovat olleet Tapahtumia. Ja palvelu pelaa.

Teuvo Hälvä,
UPM-Kymmene Oy 

Olemme jo vuosien ajan käyttäneet Lehmonkärkeä koulutuspaikkanamme  ja tulemme edelleen käyttämään. Suosittelen.

Lea Tiainen,
Fortum OYj 

Sivun alkuun ^

@webmaster