Lehmonkärki ympäristöineen tarjoaa unohtumattomat puitteet elämäsi tärkeimpiin juhliin. Häiden, iloisten perhejuhlien sekä yritysten asiakastilaisuuksien pitopaikaksi edustushuvila Isohaapa Päijänteen rannalla on onnistunut valinta.

Juhlaväen yksityiskäytössä on kaksikerroksinen edustushuvila sekä kaunis tanssipaviljonki. Juhlapaikkaan voi saapua myös laivalla ja hevosella. 

 

"Kyllä se kuukin kirkas on, mutta aurinko voittaa senkin, oman kullan katsanto käy läpi sydämenkin."

Elämäsi merkittävimmän juhlan järjestämisessä täytyy ottaa huomioon monia asioita. Autamme ja opastamme sinua häittesi suunnittelussa vankalla kokemuksella ja helpottamme juhlasi järjestämisessä ammattiaidolla.

Ota ajoissa yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus!

Voit ladata internetistä edustustila Isohaavan esitteen, jossa on mukana myös tilan pohjakuvat eri tilaisuuksien järjestelyjä varten. Isohaavan esite löytyy esitteet sivustolta.

 

Yritysten asiakastilaisuuksiin ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii fantasiaillallisen isommallekin joukolle vaikkapa metsän keskelle. 

Järjestämme myös teemalliset juhlaillalliset rekvisiittoineen.

Lisätietoja löytyy mm. aktivitettisivustolta. Voit tiedustella eri tilaisuusjärjestelyistä myös yhteydenottolomakkeen avulla. Lomakkeen löydät yhteystiedot sivustolta.  

Sivun alkuun ^

@webmaster