Irtaudu arjen kiireestä ja tule viettämään lomaasi milloin sinulle sopii niin läheltä kuin kauempaakin yksin tai ystäviesi kanssa leppoisaan Lehmonkärkeen, joka sijaitsee Asikkalassa kauniin Päijänteen rannalla.    

Seuraavilta sivuilta löydät esittelyn tarjoamistamme palveluista niin yksityishenkilöille kuin yritysasiakkaillekin.

Tarjolla on lukuisia erilaisia majoitusvaihtoehtoja erikokoisille perheille ja ryhmille. Tarjoamme yrityksille monipuolisia kokousjärjestelyjä varmistaaksemme jokaisen kokouksen  onnistumisen. Tarjoamme kokousjärjestelyjen lisäksi mahdollisuuden aitoon elämysseikkailuun, jolloin kokousaikataulu ei ole pelkästään kokoustiloissa istumista, syömistä ja saunomista.

 

Lisää tietoa saat koulutus- ja aktiviteetti sivuiltamme.  Tarjoamiamme harrastusmahdollisuuksia esitellään myös seuraavilla sivuilla.

Esittelemme myös paikallisia matkailunähtävyyksiä ja kerromme tulevan vuoden tapahtumista Asikkalan kunnassa ja sen välittömässä läheisyydessä. "Paikanna"- sivulta löydät helpot ajo-ohjeet Lehmonkärkeen. Olemme varanneet yhden sivun teille, jotka haluatte lisää informaatiota matkailukohteestamme.  Tietysti voit ottaa Lehmonkärkeen yhteyttä myös soittamalla tai faksaamalla. Yhteystiedot löydät omalta sivultamme, jonka lisäksi voi pyytää myös lisätietoja tiedustelu lomakkeemme avulla.

 

 

 

Lehmonkärjen kotisivujamme on  päivitetty kevään ja kesän  2005 aikana. Sivuille on päivitetty muun muassa uusien huviloiden (1,2) huvilatiedot sekä niistä ladattavat esitteet.

Tutustu ja käytä hyödyksesi.

Tervetuloa tutustumaan!

Sivujen suunnittelu ja tekninen toteutus 
Juha Ylisiurua 1999, 2002, 2005